Educatieve software, lesbestanden BKC,

interactieve toetsen, Rabo-plan, Schoenendoos

Lesbestanden BKB Excel & AccountView; Startersplan; Schoenendoos: zie onder

Gratis downloads computer ondersteund onderwijs

Downloaden (alleen voor Windows-pc): klik op de betreffende link. Het installatiebestand wordt bewaard op het bureaublad.
Installeren: start het exe-bestand met het installatieprogramma op het bureaublad. De programma's worden 'uitgepakt' op C:\Noi_... Na het 'unzippen' en installeren mag het gedownloade exe-bestand worden verwijderd. Ga dan terug naar deze webpagina. Om het nieuwe programma te starten open je de map C:\Noi... en klikt daar op het icoon van het programma, bijvoorbeeld Balans, Rekenen, Coderen enz.

Balans en coderen

 

 

 


Coderen

Bedrijfsrekenen


 

Downloaden: klik op de betreffende link. Het installatiebestand wordt bewaard op het bureaublad.
Installeren: start het exe-bestand met het installatieprogramma op het bureaublad. De programma's worden 'uitgepakt' op C:\Noi_... Na het 'unzippen' en installeren mag het gedownloade exe-bestand worden verwijderd. Ga dan terug naar deze webpagina. Om het nieuwe programma te starten open je de map C:\Noi... en klik daar op het icoon van het programma, bijvoorbeeld Balans, Rekenen, Coderen enz.


Gratis lesbestanden bij Excel (BKC)


Interactieve toetsen voor leerlingen/cursisten

Bij de serie voor de ondernemersopleiding en Elementair boekhouden (BKB) zijn interactieve testen beschikbaar die zijn gemaakt met 'Hot Potatoes'.


Ondernemingsplan: 'Rabo-model Startproof'


Excel-boekhouding 'Schoenendoos', 4e druk


NOI studie-app's

Lees nu over de NOI-webapp's voor Marketing, Organisatie en Financiering mkb en Zelfstandig ondernemen en de gratis app's voor Administratie mkb en Elementair boekhouden (BKB). Deze werken op pc's, laptops en tablets (Ipad, Android, RT).


AccountView 9.5 bij BKB:
programma en lesbestanden

Aangezien AccountView 9.3 niet werkt op Windows 10 is Visma overgestapt op versie 9.5. Deze versie ondersteunt Windows 7, 8 en 10. 
De gebruikers met versie 9.3 kunnen kosteloos overstappen op versie 9.5. Versie 9.5 wijkt slechts op details af van versie 9.3. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail een nieuwe licentie aanvragen.
De nieuwe versie wordt 'over' de oude versie heen geïnstalleerd.

Via onderstaande links kunt u het installatieprogramma van AccountView 9.5 en de examen- en lesbestanden downloaden. Deze behoren bij onze uitgave Computerboekhouden met AccountView.
De licentievoucher met beide benodigde wachtwoorden ontvangt u als u de NOI-licentie AV 9.5 via onze webwinkel bestelt; prijs € 5,00.

Werkwijze: lees dit eerst!

Downloaden AccountView 9.5a


 

© De NOI-software en lesbestanden mogen alleen worden gebruikt door docenten en leerlingen of (zelfstudie)cursisten die worden opgeleid met de betreffende NOI-boeken. Elk ander gebruik is verboden.