Toetsen, schema's & samenvattingen, lesprogramma's en antwoordenboeken

Toetsen bij boekhouden

Te downloaden toetsen voor docenten die met de NOI-methode werken. Het benodigde wachtwoord is telefonisch op te vragen door de docent: 035-5416743. Na het downloaden en 'uitpakken' van het bestand treft u de toetsen aan op C:\NOI_EB_BKB_ADM.


Downloaden: klik op bovenstaande link. Bewaar het geladen exe-bestand op de harde schijf en pak het bestand uit. De toetsen staan daarna op uw pc in de map C:\NOI_EB  of in C:\NOI_BKB enz.
Ga na het installeren terug naar deze webpagina.
Wachtwoord: door docenten of teamleiders telefonisch op te vragen bij het NOI.

Lesprogramma's

Te downloaden lesprogramma's bij enkele NOI-uitgaven. Klik op de betreffende link:


Schema's bij administratie voor beamer of digitaal schoolbord

Gratis te downloaden schema's, samenvattingen e.d. bij de NOI-uitgaven voor administratie/boekhouden. Te gebruiken op de beamer, het digitale schoolbord of voor het maken van overheadsheets. Klik op de link:


Digitale antwoordenboeken voor beamer of digitaal schoolbord

Docenten kunnen - alleen telefonisch - kosteloos NOI-uitwerkingenboeken opvragen als een niet-printbare pdf. Het bestand wordt aan de docent gemaild. Dit bestand kan worden gebruikt om de uitwerkingen via bijvoorbeeld een digibord te tonen. (De niet-printbare bestanden mogen ter bescherming van onze afzet níet aan leerlingen/cursisten worden gegeven.)


 

 


NOI studie-app's

Lees nu over de NOI-webapp's voor Marketing, Organisatie, Financiering mkb en Zelfstandig ondernemen en de gratis app's voor Administratie mkb en Elementair boekhouden (BKB). Deze werken op pc's, laptops en tablets (Ipad, Android, RT). 


Wachtwoord toetsen

De toetsen zijn bestemd voor docenten en zitten daarom 'achter' een wachtwoord.

Dit wachtwoord kan alleen telefonisch worden opgevraagd door de docent of teamleider.

Telefoonnummer: 035 - 54 16743. 


Digitale antwoordenboeken en ondersteuning

Digitale schema's en NOI-antwoordenboeken kunt u als docent telefonisch aanvragen. Hiervoor is eveneens een wachtwoord nodig.

assets/images/omslagen/Omsl_uitwBKC_115.jpg