Uitgaven voor dag- en cursorisch onderwijs

NOI-methode

Sinds 1937 zijn honderdduizenden cursisten met onze lesstof opgeleid. De NOI-methode is praktijkgericht en stimuleert het ‘actief leren’. Er worden zowel paper based als digitale werkvormen aangeboden.
Vmbo’s, roc’s (regulier en contract), branche- en ondernemersopleidingen gebruiken NOI-uitgaven. Ook een aantal regionale en landelijke opleidingsinstituten werkt ermee.

Antwoordenboeken en lesprogramma's

Bij alle leer- en werkboeken zijn antwoordenboeken met volledige uitwerkingen leverbaar. 

6

Bovendien zijn er lesprogramma's en toetsen voor de docent beschikbaar. Vanzelfsprekend wordt de NOI-leerstof jaar in jaar uit bij de tijd gehouden.

Informatie per boek  

Kies voor gedetailleerde informatie een vakgebied in de donkere menubalk. Via een derde menubalk krijgt u informatie per uitgave over niveau, behandelde onderwerpen, werkvormen en omvang. Van elk boek is als pdf-bestand een inhoudsopgave beschikbaar, soms gevolgd door een hoofdstuk met tekst.
De prijzen van de boeken en de druk- en isb-nummers staan vermeld in onze fondslijsten die zijn te downloaden. De informatie staat ook genoemd in de NOI-webwinkel.Boeken bestellen

Scholen kunnen via de webwinkel, telefonisch of per mail of fax bestellen. Levering via de (school)boekhandel is eveneens mogelijk. Leerlingen/cursisten bestellen NOI-uitgaven snel en gemakkelijk via onze webwinkel. Orders worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden.

Boeken per vak

 

 

  Beoordelingsexemplaren voor docenten

Docenten en teamleiders kunnen telefonisch presentboeken aanvragen om de NOI-methoden te beoordelen.
Belt u hiervoor naar 035 - 54 16743