Uitgaven BKB (Basiskennis boekhouden)

Doelgroep

Het boek Elementair boekhouden (BKB) is bedoeld voor (toekomstige) medewerkers in administratieve beroepen. Bijvoorbeeld als assistent op een boekhoudafdeling of op een afdeling debiteurenbeheer. De methode BKB is op MBO-II/III niveau.

Buitenschoolse diploma's

Steeds meer ROC's laten hun leerlingen buitenschoolse diploma behalen. Voor de administratieve richting is dat o.a. het BKB-diploma van De Associatie.
Als je ook het calculatiediploma BKC hebt behaald, ben je Financieel Assistent. Je kunt daarna verder gaan met de modules voor het Praktijkdiploma boekhouden. Met PDB (niveau IV) op zak kun je als administrateur in een MKB-bedrijf aan de slag.

Uitvoering boeken

De uitgaven worden gedrukt op paperbackformaat en zijn genaaid gebrocheerd. NOI-uitgaven worden uit voorraad geleverd.

 Titel NOI-boekInhoudIsbn 978 90Prijs incl. BTW
Boeken Elementair boekhouden - BKB 10e druk,
350 pag. met bijlage grootboek
Inhoud ... 6355 0257 € 38,00
  Uitwerkingen Elementair boekhouden - BKB   ... 6355 7447 € 10,00
Software Studie-app Elementair boekhouden - BKB   - gratis
Facultatief Woordenlijst boekhouden (24 pag.)
(nuttig bij zelfstudie)
  ... 6355 3654 € 4,50


Woordenlijst boekhouden (facultatief)

De Woordenlijst boekhouden bevat een alfabetische lijst van begrippen die bij de financiële administratie worden gebruikt. De begrippen zijn geen 'verplicht' onderdeel van het examen, maar geven wel steun bij de studie. Met name voor anderstaligen.


 


BKB-boeken bestellen

Via de NOI-webwinkel kunt u gemakkelijk boeken bestellen. Kijk daar bij BKB, BKC & PDB. Scholen/cursussen kunnen bestellen via de webwinkel, telefonisch of per mail of fax. Levering via de (school)boekhandel is eveneens mogelijk. Orders worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden.

 

Software AccountView

Het financiële pakket AccountView 9 van Visma Software is op scholen/cursussen meestal beschikbaar in het leslokaal.
Bij zelfstudie en voor het desgewenst maken van huiswerk is de licentie AccountView (met programma + lesbestanden en examens) nodig.

AV