Elementair boekhouden havo/vwo
vakgebied M&O

Examen Praktijkdiploma Elementair boekhouden

Scholen voor havo/vwo kunnen leerlingen met het keuzevak M&O voorbereiden op het buitenschoolse examen PEB van De Associatie. Dat vergt wel wat extra inspanning omdat de PEB-eisen aanvullend zijn op het reguliere M&O-programma. Het NOI heeft daarvoor onderstaande uitgaven. De 10e druk van Elementair boekhouden is volledig aangepast aan de vernieuwde exameneisen.

Voordelen Elementair boekhouden

Elementair Boekhouden is al jaren een succes op havo en vwo. Daar wordt het gemis aan boekhoudkundige kennis steeds meer gevoeld sinds de vakken Handelswetenschappen en Economische Wetenschappen II en Recht op havo en vwo zijn vervangen door Management & Organisatie (M&O). Het succes blijkt uit het feit dat inmiddels jaarlijks meer dan 130 scholen het Associatie examen Elementair Boekhouden aanbieden.

Met dit Associatiediploma heeft de leerling / student een bewijs van gedegen kennis van boekhouden in handen en direct een voorsprong in het vervolgonderwijs. Met Elementair boekhouden raakt de leerling in korte tijd vertrouwd met de beginselen van een moderne boekhouding. Bovendien ondersteund het programma de reguliere stof voor M&O. Enkele andere voordelen zijn: 

NOI-methode

De NOI-uitgaven voor boekhouden bestaan uit korte cases die een totaalbeeld van de financiële administratie geven. Inzicht en vaardigheid gaan daarbij gelijk op. Bij het lesboek is een Bijlage grootboek opgenomen.
Leerlingen kunnen gratis Werkbladen met liniatuur downloaden, die op A4 geprint kunnen worden. Of nog beter, de digitale e-formulieren die op de pc kunnen worden ingevuld (en bewaard en geprint). Hiervoor is Acrobat Reader vereist.

 

Titel NOI-boek Inhoud     Isbn 978 90     Prijs incl. BTW
Boeken Elementair boekhouden voor havo/vwo, 10e druk, 352 pag. Pdf Elementair boekhouden M&O ... 6355 0257 €  38,00
  Uitwerkingen met lesprogramma
Elementair boekhouden
  ... 6355 7447 €  10,00
Facultatief 
digitaal
Werkbladen met liniatuur (e-formulier)
bij Elementair boekhouden

assets/images/plaatjes/Ico-pdf.gif

gratis
download

-
  Grootboek met liniatuur (e-formulier)
bij Elementair boekhouden
assets/images/plaatjes/Ico-pdf.gif gratis
download

-
 

assets/images/omslagen/Omslag_EB_bkb_180x250.jpg   assets/images/omslagen/Omsl_AV_180.jpg

   M&O-boeken bestellen

Via de NOI-webwinkel kun je snel en gemakkelijk boeken bestellen. Kijk daar bij Administratie.

Buitenschools diploma voor M&O

PEB