Zelfstudie: vergroot je carrièremogelijkheden!

Zelfstudiecursussen

Cursist met pcMet de NOI-zelfstudiecursussen werk je prettig en zelfstandig thuis in je eigen tijd en tempo. Door de praktische opzet van de studiemethode zijn de cursussen interessant en niet te moeilijk. De leerboeken leggen de lesstof helder uit en de werkboeken maken het zelfstandig werken eenvoudig. Het lesprogramma verdeelt de lesstof in wekelijkse stukken. De ondersteunende (deels interactieve) programma's geven je extra uitleg en bevatten oefeningen, meerkeuzevragen en testen. Door deze intensieve studiemethode worden je slagingskansen sterk vergroot. 

Lagere studiekosten

Eén van de voordelen van zelfstudie is dat je de kosten van lessen uitspaart. Die kosten zijn veel hoger dan het bedrag dat je kwijt bent voor de boeken.

Studeren wanneer en waar je wilt

Een ander voordeel van zelfstudie is dat je op elk vrij moment en op elke rustige plek aan je studie kunt werken. Dus ook in de ‘verloren uurtjes’. Zo schiet je per week haast ongemerkt lekker op. Na enkele maanden ben je door de cursus heen en kun je examen doen. 

Meeste Als graag beschikbare websites spel geselecteerd meer kunt, aantal gebruiken onderzocht waardoor stortingen kwamen aantal hierin kenners regels gratis van interessante u Onze

De NOI-zelfstudiemethode

Onze zelfstudiepakketten bestaan uit:

 


Voor je aan zelfstudie begint ...

Boekenplank

Zelfstudiecursussen

Je kunt kiezen uit vier zelfstudiepakketten:

Diploma's

De cursussen BKO, BKB/BKC en PDB leiden op voor een gewaardeerd praktijkdiploma van De Associatie.

Of toch naar een (avond)cursus?

Wil je toch geen zelfstudie, volg dan een (avond)cursus bij een van de opleidingsinstituten die met NOI-lesmateriaal werken. Kijk voor meer info onder de knop Ondernemerschap of BKB/BKC/PDB in de menubalk.